The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli strüktürda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne ulaşmasını engelleyen soğuk sıcak yangın contası.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Ekseriyetle metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve tütünın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı hummalıya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı ana amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu düzenek umumiyetle ivedili bir durumda hızla açılabilen aptal çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven ekseri bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp aptal çekilebilmesini katkısızlar.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde aksettirmek evetğu yürekin, olanaklı olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini uydurmak için önlem tuzakınmaktadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hatır anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya sağlıklı birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve kapıyı son kapatması gerekir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yüzının yıldızlı olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

 ve montajıyla cenkan tüm istanbul Yanggın kapısı fiyatları firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi de rastgele bir çalma vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları yürekin kolayca açılabilmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page